Posebna John Deere ponudba ob 100-letnici

Aktualno

Vaš najljubši partner na kmetiji !

V slogi je moč

Osnovna naloga Kmetijsko gozdarske zadruge Sloga, s 50 letno tradicijo, je skrb za kmeta, pospeševanje in razvoj kmetijstva, s tem pa tudi slovenskega podeželja. Zadruga s sedežem v Kranju, pokriva področja občin Kranj, Preddvor in Jezersko, delno pa tudi občin Šenčur, Tržič in Kidričevo. Po pripojitvi Kmetijske zadruge Lovrenc na Dravskem polju je vanjo vključenih 480 kmetov, članov zadruge, ki so tudi njeni lastniki. Trenutno zaposlujemo 90 ljudi.

Osnovna dejavnost je odkup kmetijskih pridelkov: mleka, živine, žit, krompirja, zelenjave, lesa in oskrba z repromaterialom: mineralnimi gnojili, krmili, žiti za krmo, sredstvi za varstvo rastlin, semeni.

Pomembna je dejavnost prodaje kmetijske in gozdarske mehanizacije, hlevske opreme, rezervnih delov in servis kmetijske mehanizacije, predvsem za zastopane blagovne znamke.

V naših trgovinah, v Kmetijsko vrtnarskem centru SLOGIN VRT KRANJ, v Kmetijskih trgovinah ŠIKOLE, LOVRENC NA DRAVSKEM POLJU in DOLNJI SLAVEČI, ponudbo dopolnjujemo z blagom široke potrošnje, predvsem za dom in vrt. V Kmetijsko tehničnih centrih BELTINCI in ŠENČUR nudimo kvalitetno kmetijsko mehanizacijo in originalne rezervne dele iz zastopanih programov. Servis je organiziran v delavnicah v Šenčurju in na terenu.

Kmetijska mehanizacija

Zastopamo le najboljše!