Odkup in prodaja slovenske zelenjave in sadja

Odkup in prodaja slovenske zelenjave in sadja

V Kmetijsko gozdarski zadrugi imamo organiziran odkup kmetijskih pridelkov in sicer: krompirja, čebule, korenja, zelja, kumar, solate, česna, rdeče pese, več vrst bučk, kolerabe, ohrovta, pora, stročjega fižola, paradižnika, paprike, kislega zelja in repe ter še več zelenjave, katera raste na slovenskih poljih.

Poleg tega Vam ponujamo tudi odkup sadja, izključno slovenskega porekla in sicer: jabolka, jagode, češnje, breskve, ameriške borovnice, hruške, lubenice, grozdje,…

Odkupujemo različne sorte jedilnega krompirja namenjenega za prehrano ljudi ter krmnega krompirja za krmljenje živali. 

Krompir tržimo skozi vse leto pod svojo lastno blagovno znamko "POLONCA", ki ga dostavljamo v trgovske centre po celotni Sloveniji. Krompir skladiščimo, sortiramo in pakiramo v skladišču krompirja v Kranju.  

Nudimo pakiranje krompirja v PVC mrežaste vrečke po 2,5 kg, 5 kg in 10 kg. Pridelke odkupujemo na območju celotne Gorenjske in Prekmurja. Z veseljem sprejmemo pridelke tudi iz drugih območij Slovenije, samo poiščite nas.

Sodelujemo s člani in ter tudi nečlani zadruge, ki imajo pogodbene obveznosti. Z vsemi, ki vas zanima odkup pridelkov, želimo vzpostaviti sodelovaje s pogodbenim odnosom, zato bomo veseli, da nas kontaktirate.

Naš cilj je odkupiti kakovostne pridelke, kmetom pa zagotavljamo redno plačilo.

 

Odkupna enota Kranj, tel.: 04/20 14 923; Marija Mehle: 031 327 786

Odkupna enota Beltinci, tel.: 02/53 52 350

 

 

 

 

Fotogalerija

Zastopamo le najboljše!