PREVERITE BOGATO PONUDBO NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Aktualno

Vaš zanesljivi partner na kmetiji!

Naloga Kmetijsko gozdarske zadruge Sloga, z več kot 60 letno tradicijo, je skrb za kmeta, pospeševanje in razvoj kmetijstva, s tem pa tudi slovenskega podeželja. Zadruga s sedežem v Kranju, pokriva področja gorenjske: občina Kranj, Preddvor in Jezersko, delno pa tudi občin Šenčur, Tržič in Kidričevo ter področja pomurja in zgornje štajerske z odkupnimi centri v Cirkovcah in Puževcih. Po pripojitvi Kmetijske zadruge Lovrenc na Dravskem polju je v zadrugo vključenih 450 kmetov članov.

Naša primarna dejavnost je odkup kmetijskih pridelkov: mleka, živine, žit, krompirja, zelenjave, lesa in oskrba z repromaterialom: mineralnimi gnojili, krmili, žiti za krmo, sredstvi za varstvo rastlin, semeni. Pomembna je tudi dejavnost prodaje izdelkov iz kmetijskega programa kot je hlevska oprema, pašna oprema ter oprema za siliranje in baliranje.

V naših poslovalnicah, Kmetijsko vrtnarskem centru SLOGIN VRT KRANJ, v Kmetijskih trgovinah ŠIKOLE, DOLNJI SLAVEČI ter v Kmetijsko tehničnem centru BELTINCI, ponudbo dopolnjujemo z blagom široke potrošnje, predvsem za dom in vrt, otroškimi igračami ter cvetličnim in hobi programom. Ponudba je na voljo tudi na preko spleta na www.slogina-trgovina.si

Zavedamo se pomena podpore slovenskim pridelovalcem in predelovalcem hrane. Njihove pridelke in izdelke ponujamo v kotičku z imenom Slogina Špajza, kjer je na voljo tudi lokalno pridelana in okusna slovenska zelenjava pod našo lastno blagovno znamko POLONCA. Izdelki Polonca so na voljo tudi na policah treh veletrgovcev.

V želji, da bi našo ponudbo čim bolj približali slovenskemu potrošniku, smo organizirali Drive-in v Kranju ter Slogino potujočo trgovino, ki med tednom obiskuje različne kraje na Gorenjskem.

 

 

 

Hiša

Zastopamo le najboljše!