Srečanji zadružnikov v Cirkovcah in Puževcih

21.6.2024

Na naših odkupnih mestih v Cirkovcah in Puževcih smo organizirali srečanje zadružnikov, kmetov pridelovalcev in simpatizerjev naše zadruge.

Srečanji sta se odvijali v torek, 18. 6.2024 (Cirkovce) ter v sredo, 19. 6.2024 (Puževci). Za uvod sta na srečanjih udeležence nagovorila predsednik in direktor KGZ Sloga. Osrednji del dogodka je bila predstavitev programa "Slovensko žito v slovenske domove", predstavili pa smo tudi pogoje odkupa žita.

Po končanem uradnem delu je sledil družabni del, kjer smo se v sproščenem vzdušju pogovarjali o različnih tematikah s področja kmetijstva ter se družili ob dobri hrani in pijači.

Ponosni smo, da naša zadruga že dlje časa zavzeto deluje v smeri spodbujanja samooskrbe Slovencev, zato se še posebej zavedamo, kako pomembna je naša skupna vloga na slovenskem trgu pridelave. Pomembno je, da se vsi sodelavci, člani, poslovni partnerji in kmetje trudimo še naprej za izboljšanje kakovosti pridelave lokalne hrane. Verjamemo, da je celotna veriga "od vil do vilic" ključna za kakovostno pridelavo domačih žitaric, kar pa pomeni tudi odličen in kakovosten kruh za nas in prihodnje generacije.

V fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov z obeh srečanj.

 

 

 

Fotogalerija

Zastopamo le najboljše!