Aktualno


Prodaja kmetijske mehanizacije

KGZ Sloga Kranj z.o.o. ima v svojem prodajnem programu široko ponudbo kmetijske mehanizacije. Smo ekskluzivni uvoznik, prodajalec in serviser za svetovno priznane blagovne znamke John Deere, Kuhn, Reisch, Bergmann. Ponujamo vam pa tudi gozdarske vitle in rezalno cepilne stroje Tajfun in Lancman, gozdarsko opremo in motorne žage Stihl. V naših trgovinah pa boste našli tudi silažno folijo znamke Silotite in folije ter podfolije proizvajalca Böck in Armando.

 

Preverite našo kompletno ponudbo kmetijske mehanizacije v zavihku ponudbe:

  • Predstavljen vam bo prodajni program JOHN DEERE (traktorji, traktorski nakladalci, balirke za okrogle in kvadratne bale, žitni kombajni, silažni kombajni)
  • prodajni program KUHN (diskaste in bobnaste kosilnice, obračalniki, zgrabljalniki, balirke za okrogle bale, ovijalke, krmilni vozovi, nastilalci, plugi, vrtavkaste brane, diskaste brane, stroji za obdelavo tal, žitne in koruzne sejalnice, trosilci mineralnih gnojil, škropilnice, mulčerji, komunalni mulčerji na roki).
  • gozdarski program TAJFUN (vitli in rezalno cepilni stroji), STIHL (motorne žage in zaščitna oprema za gozdarje), Lancman

Če ves karkoli zanima pa pokličite 04/25 19 760 ali nam pošljite povpraševanje.

Za dodatne informacije, nasvet, pomoč ali naročila smo vam na razpolago: KTC Šenčur, Kranjska c. 35, 04/25 19 760 

 

Poglejte našo ponudbo kmetijske mehanizacije

Fotogalerija

Servis kmetijske mehanizacije

Naši serviserji dopolnjujejo visok nivo zanesljivosti, ki vam jo zagotavljajo stroji John Deere. Zanesljivost v kombinaciji z visokokakovostnim servisom, uporabo diagnostične opreme, specialnih orodij in originalnimi rezervnimi deli zagotavlja, da bo vaš stroj na delo pripravljen z minimalnimi stroški vzdrževanja in ob morebitni prodaji ohranil visoko ceno. Servisna popravila običajno izvajajo mehaniki na terenu na vašem domu, v primeru zahtevnejšega popravila pa v naši mehanični delavnici. Novost v naši ponudbi je tudi polnjenje klim traktorjev.

Servis:
Erik ŠTEMPIHAR, vodja servisa (e-mail: erik.stempihar@sloga.si)

Telefon: 080/40 49

Mobilni telefon: 041/754 581

Fotogalerija

Rezervni deli in mazila

Hitra dobava, konkurenčne cene, možnost paketne dostave na dom, ko so potrebna popravila. Pri nas lahko računate na hitro dobavo  rezervnih delov, saj imamo preko računalniškega sistema naročanja rezervnih delov neposreden vpogled v zalogo v Evropskem distribucijskem centru za rezervne dele v Nemčiji. Nujna naročila, oddana do 12. ure so še isti dan z letalsko pošto poslana v Slovenijo in so že naslednji dan v Slogi. 

Originalna dodatna oprema John Deere ugled in kakovost znamke prenaša tudi na področje dodatne opreme. John Deere originalno dopolnilno opremo razvija, preizkuša in odobri skupaj s strojem še pred njegovo uvedbo na trg.
Originalna dodatna oprema John Deere je prava izbira zaradi svoje kakovosti in funkcionalnosti tudi v najmanjših detajlih. Naše kupce oskrbujemo z rezervnimi deli celotnega prodajnega programa: John Deere, Kuhn, Bergmann, Degenhart, Fuchs, Zanone, Fratelli Pedrotti, Tehnostroj, Tajfun, Stihl, Viking, Walterscheid, Zetor, DEUTZ, IMT

V naši ponudbi imamo tudi popolno paleto maziv, masti in hladilnih tekočin znamk: John Deere, Fuchs, Shell, INA, Petrol,…

NABAVA REZERVNIH DELOV:

Boštjan Arnež (e-mail: bostjan.arnez@sloga.si)

Telefon: 080/40 49

Poglejte katalog rezervnih delov John Deere

Registriraj se in poglej katalog Kuhn

Fotogalerija

Zastopamo le najboljše!