Prodaja kmetijske mehanizacije

KGZ Sloga Kranj z.o.o. ima v svojem prodajnem programu široko ponudbo kmetijske mehanizacije. Smo ekskluzivni uvoznik, prodajalec in serviser za svetovno priznane blagovne znamke John Deere, Kuhn, Reisch, Bergmann. Ponujamo vam pa tudi gozdarske vitle in rezalno cepilne stroje Tajfun in Lancman, gozdarsko opremo in motorne žage Stihl. V naših trgovinah pa boste našli tudi silažno folijo znamke Silotite in folije ter podfolije proizvajalca Böck in Armando.

 

Preverite našo kompletno ponudbo kmetijske mehanizacije v zavihku ponudbe:

  • Predstavljen vam bo prodajni program JOHN DEERE (traktorji, traktorski nakladalci, balirke za okrogle in kvadratne bale, žitni kombajni, silažni kombajni)
  • prodajni program KUHN (diskaste in bobnaste kosilnice, obračalniki, zgrabljalniki, balirke za okrogle bale, ovijalke, krmilni vozovi, nastilalci, plugi, vrtavkaste brane, diskaste brane, stroji za obdelavo tal, žitne in koruzne sejalnice, trosilci mineralnih gnojil, škropilnice, mulčerji, komunalni mulčerji na roki).
  • gozdarski program TAJFUN (vitli in rezalno cepilni stroji), STIHL (motorne žage in zaščitna oprema za gozdarje), Lancman

Če ves karkoli zanima pa pokličite 04/25-19-760 ali nam pošljite povpraševanje.

Za dodatne informacije, nasvet, pomoč ali naročila smo vam na razpolago: KTC Šenčur, Kranjska c. 35, 04/25 19 760 

 

Poglejte našo ponudbo kmetijske mehanizacije

Fotogalerija

Zastopamo le najboljše!