AutoTrac - za mešane vozne parke

24.6.2022

AutoTrac zdaj lažji za uporabo v mešanih voznih parkih – Aktivacija AutoTrac TIM.

Walldorf, 21.6.2022 – Kmetje in izvajalci, ki imajo v svojem voznem parku traktorje večih različnih znamk, lahko zdaj uporabljajo John Deere AutoTracTM TIM (Tractor-Implement- Management) aktivacijo za univerzalne Gen4 zaslone. To pomeni, da je preizkušen sistem vodenja AutoTracTM mogoče uporabiti na vseh traktorjih s sposobnostjo vodenja TIM, certificirano preko AEF (Foundation Agricultural Electronics Foundation). Obstoječi dobro znani rešitvi za vodenje strojev pri razno-barvnih voznih parkih sta AutoTracTM Universal 300 in Reichhardt GREENFIT. Novi AutoTrac TIM je komplementarna ponudba, ki je v celoti integrirana. Ključna prednost je, da niso potrebni nobeni dodatni sestavni deli volana ali krmilnika.

To je preprosta rešitev za kmete in izvajalce z mešanim voznim parkom, ki želijo uporabljati univerzalni sistem vodenja. Za zagon AutoTracTM TIM potrebujejo univerzalni zaslon s certifikatom AEF Gen4 (4240 ali 4640) z aktivacijo AutoTracTM in sprejemnik StarFireTM 6000 ali 7000.

Vse več proizvajalcev ponuja v svojih strojih vmesnik AEF TIM. John Deere prek ISOBUS-a odklene svoj krmilni sistem za traktorje drugih proizvajalcev, ki so certificirani za vodenje AEF TIM. Podrobnosti o združljivosti strojev, ki ustrezajo John Deere AutoTracTM TIM, najdete tukaj.

Ko povežemo stroje s AutoTracTM TIM lahko sistem dopolnimo na naslednji način: Če je stroj (ne glede na znamko) opremljen z modemom JDLink, je mogoče podatke brezžično in brezplačno izmenjati z John Deere Operations Center. Omogoča nastavitev, načrtovanje, spremljanje in analiziranje delovnih procesov na enem samem spletnem portalu. To kmetom omogoča tudi uporabo funkcij za natančno kmetijstvo, kot je ustvarjanje zemljevidov za aplikacije na polju. Te lahko nato s pomočjo samodejne nastavitve John Deere pošljete neposredno v traktorje na polju.

Z aktivacijo AutoTracTM TIM John Deere dokazuje, da igra odprtost do sodelovanja z drugimi proizvajalci še vedno pomembno vlogo. Na ta način omogoča predvsem strankam z mešanimi voznimi parki enostavno uporabo John Deere rešitev za sodobno kmetovanje.

Zastopamo le najboljše!