Avtoprikolice Vesta Trailers

19.12.2022

Našo ponudbo smo obogatili z avtoprikolicami Vesta Trailers.

Cenovno ugodne kvalitetne kiper prikolice z V-priklopom so vam na voljo že od 770 €.

O podjetju:

Podjetje Zmaj Jovina BB je eden izmed vodilnih proizvajalcev avtoprikolic s svojo blagovno znamko: VESTA TRAILERS. V sodobni proizvodni hali je zasnovano, izdelano in sestavljeno preko 50 različnih modelov avtoprikolic do skupne teže 3500 kg, različnih tipov in namena, kot so lahke prikolice z in brez nadgradnje, namenske platformne prikolice, prikolice za motorna kolesa. in avtomobili z rampo, prikolice za kipe, prikolice za prevoz plovil, prikolice za prevoz malih delovnih strojev in opreme itd., odvisno od potreb končnega uporabnika.

Avtoprikolice:

Vse prikolice imajo serijski certifikat in mednarodno identifikacijsko kodo proizvajalca vozil.

Za prikolice so značilne izjemne vozne lastnosti. Pritisk na vlečno kljuko avtomobila pri največji obremenitvi je zelo nizek, zaradi česar je prikolica zelo enostavna za vleko. Avtoprikolice Vesta Trailers odlikujejo: lahkotnost, vzdržljivost, praktičnost pri delu, kakovost izdelave in sodoben dizajn.

Celotna ponudba prikolic Vesta Trailers

Vse prikolice odlikuje trpežna in lahka konstrukcija iz profilirane pocinkane pločevine debeline 3, 4 in 5 mm, protikorozijsko zaščitena z vročim cinkom, torzijske gredi, blatniki in vlečne naprave znane blagovne znamke: KNOTT AUTOFLEX YUG, kjer so komponente izbrane tako, da so izdelki vzdržljivi v vseh vremenskih razmerah. Vse prikolice so opremljene z izdelano električno inštalacijo priznanega evropskega proizvajalca: ASPOCK

Zastopamo le najboljše!