Balirke John Deere na zalogi

14.6.2022

Nove balirke s fiksno komoro zanesljivo kakovostne znamke John Deere so še na zalogi!

Balirke s fiksno komoro John Deere so produkt znanja, zbranega z vsakega kota polja. Razvoj teh strojev so vodila mnenja in zamisli številnih kmetov, pogodbenikov in trgovcev po vsem svetu. Vrste let razvoja in testiranj so ustvarila balirke s priznano kakovostjo, ki jo zagotavlja znamka John Deere.

Model F441M omogoča baliranje veliko različnih tipov krme in je idealen za srednje ali manjše količine, kjer sta zaradi omejene količine razpoložljivega časa ključna dejavnika zmogljivost balirke in hitrost baliranja. Z veliko različnimi funkcijami in možnostmi opreme je ta balirka odlična naložba, ki vam bo zanesljivo služila leto za letom. (Več tehničnih podrobnosti kliknite tukaj)

Model F441R pa ponuja nekaj več za vse tiste, ki potrebujete visoko zmogljivost za obsežna baliranja, ki jih je potrebno izvesti hitro. Ta stroj vas bo navdušil s svojo zmogljivostjo, robustno zasnovo in zanesljivo kakovostjo bal, ki jo zagotavlja legendarna kakovost znamke John Deere. Bolj profesionalen stroj boste težko našli.

 

 Nekaj Možnosti opreme:

MODEL  Vrsta pobiralne naprave Vrsta rotorja Sistem za odmaševanje Vrsta balirne komore
F441M

Standard 2,00m

Standard 2,20m

RotoFlow HC Premium

MaxiCut HC 13 Premium

RotoFlow HC Premium:
Rotorska sklopka + ročica kot del serijske opreme. Spustna tla po celotni širini kot dodatna oprema.

MaxiCut HC 13 Premium:
spustna tla po celotni širini kot del serijske opreme

1,25 m do 1,35 m

Silage Special (samo valjčki) ali MultiCrop (valjčni in letveni transportni trak)

F441R

Premium 2,00m

Premium 2,00m

MaxiCut HC 13 Premium

MaxiCut HC 25 Premium

 

Posamično varovanje nožev

Spustna tla po celotni dolžini

1,25 m do 1,35 m

samo valjčki

 

 

Zelo preprosta menjava mreže

Ko je mreža nameščena v ovojni napravi jo je enostavno namestiti. Odklopite sistem mreže in potisnite mrežo med podajalne valje. Ponovno vklopite sistem in zaprite zaščito. Postopek je končan v manj kot minuti.

 

Več informacij o strojih, zalogi, opremi in ceni pridobite pri naših svetovalcih iz KTC Sloga Šenčur na telefonski številki 080/40-49, na e-naslovu jd.prodaja@sloga.si ali prek spodnjega obrazca. 

Imate specifične zahteve oz. bi radi naročili stroje, ki jih nimamo na zalogi? Tu smo za vas - kontaktirajte nas, sprejemamo tudi naročila za naslednjo sezono.

 

Zastopamo le najboljše!