Slogina potujoča trgovina

15.3.2024

Slogina potujoča trgovina je pravo doživetje za vse ljubitelje domačih dobrot in unikatnih izdelkov.

 

Mobilna različica priljubljene Slogine špajze, potujoča trgovina prinaša pestro izbiro izdelkov v bližino vrat vašega doma ali kraja, kjer se nahajate. Vsak teden potuje po različnih krajih po Gorenjskem, sledi pa ustaljenemu urniku:

 

Ponedeljek

Kranj - Bled - Bohinj - Kranj

Torek

Kranj - Podnart - Begunje - Podljubelj - Goriče - Kranj

Sreda

Kranj - Stražišče - Škofja Loka - Preddvor

Četrtek

Kranj - Škofja Loka - Železniki - Kranj

Petek

Kranj - Mestna tržnica Kranj - Kranj

Sobota

Kranj - Mestna tržnica Kranj (Glavni trg) – Kranj

 

 

V ponudbi Slogine potujoče trgovine boste našli vse, kar vas razvaja in osrečuje - od tradicionalnih domačih dobrot, kot so marmelade, med, suhomesnati izdelki, do okusnih jogurtov, svežega in zelenjave ter drugih izdelkov lokalnih kmetij in obrtnikov. Poleg tega pa lahko pri prodajalki naročite tudi druge artikle iz našega vrtnega centra, ki jih želite imeti na voljo. Različne izdelke lahko v naprej naročite pri naši prodajalki (031/216-269), in se z njo dogovorite, kje boste izdelke prevzeli. Omogočamo pa tudi prevzem izdelkov naročenih preko naše spletne trgovine – pri naročilu izberete »osebni prevzem« in v sporočilo napišete, v katerem kraju želite prevzeti naročilo v mobilni trgovini. 

Slogina potujoča trgovina omogoča enostaven dostop do najboljših lokalnih izdelkov, ohranja pa tudi povezanost med podeželskimi skupnostmi, saj vsak teden prinaša svojo ponudbo v različne kraje, kjer se ljudje lahko srečate, poklepetate in uživate v domačih izdelkih. Slogina potujoča trgovina je tako več kot le prodajno mesto - je simbol lokalne povezanosti in skupnosti ter odlična priložnost za podporo lokalnim pridelovalcem in obrtnikom.

Zastopamo le najboljše!