Popolno prileganje - Perfect Fit

5.12.2022

Akcija -15% na vse filtre, akumulatorje in olja John Deere.

Odločite se pametno in izberite dele za vzdrževanje, ki so izdelani posebej za vaš stroj. Zanje veljajo najstrožji nadzor kakovosti, najstrožje specifikacije in najvišji standardi vzdržljivosti. Naredite, kar je prav za vaš stroj in ne zamudite te časovno omejene ponudbe.

Filtri:

Uporabljajte originalne filter John Deere, da zagotovite najboljšo možno zaščito za svojo opremo in podaljšajte življenjsko dobo komponent. Filtre namensko oblikujemo in testiramo za vsako vrsto uporabe. Njihove odlična zmogljivost med intervalom izpusta zagotavlja boljše delovanje in vam lahko celo pomaga prihraniti stroške z zmanjšanjem porabe goriva.

Olja:

Sestava olj John Deere zagotavlja dolgoletno zanesljivo in vrhunsko delovanje vaših strojev. Edinstveni izdelki, kot sta motorno olje Plus-50 II in hidravlično olje Hy-gard, so izdelani za uporabo v zahtevnih razmerah, ko jim univerzalni izdelki preprosto ne morejo slediti.

Akumulatorji:

Kadar potrebujete vrhunsko zmogljivo tehnologijo, na katero se lahko vsakič zanesete, so akumulatorji StrongBox popolna izbira. Napolnjeni so v tovarni, popolnoma aktivirani in pripravljeni na najboljše delovanje brez vzdrževanja. Izkusite vedno pripravljeno in vrhunsko zagonsko moč tudi v ekstremnih pogojih optimalno odpornost proti tresljajem, dolgo življenjsko dobo z boljšo stabilnostjo ciklov, minimalno porabo vode in zelo počasno samodejno razelektritev.

Zagotovite si popolno prileganje za vaše John Deere stroje z originalnimi filtri, akumulatorji in olji HY-Gard ter Plus 50, zdaj z -15% popustom.

Za naročilo delov in več informacij kontaktirajte naše svetovalce za rezervne dele v KTC Šenčur:

  • na tel 080 40 49
  • ali nam pišite na trgovina.sencur@sloga.si

Akcija velja do 31. januarja 2023

Nakup v spletni trgovini

Popolno prileganje Perfect Fit letak

 

Preverite tudi celotno ponudbo nadomestnih delov v uradnem John Deere katalogu:

John Deere katalog nadomestnih delov

 

Zastopamo le najboljše!