Veseli december v Slogi

15.11.2021

Miklavž, Božiček in Dedek Mraz bodo tudi letos nakupovali v Slogi. Za njih in za vas smo pripravili praznično akcijo igrač in otroških kombinezonov s popusti do 15%.

 

Praznični akcijski popusti:

-15% na vse znamke igrač*

-10% na akumulatorsko vozilo Ground Force

-10% na otroške delovne kombinezone John Deere

 

Preverite daleč največjo izbiro Bruder realističnih igrač s kmetijsko, gozdarsko, gradbeno in obrtno tematiko. Bruder igrače zajemajo vse najbolj prepoznavne znamke kot so John Deere, Fendt, Claas, Scania, Manitou, CAT, JCB, Mercedes, Jeep itd. Na voljo je veliko traktorjev in drugih vlečnih vozil ter ogromno priključkov, ki so združljivi z vsemi Bruder vozili. Z raznolikostjo ponudbe prekašamo tudi velike uvoznike in trgovske centre.

Bogata izbira igrač*  Izkoristite praznični popust -15%

 

John Deere Ground Force je natančna reprodukcija John Deere traktorja, narejen po licenci. Otroci ga obožujejo zaradi njegove moči, zelene in rumene barve ter edinstvenih lastnosti. Idealen je za otroke od 3. leta starosti, ki svoj čas radi preživijo v igri zunaj. Otroci imajo radi John Deere Ground tudi zaradi njegove velikosti in sposobnosti prenašanja težkih tovorov. Starši pa imajo radi odlično kakovost, ki jo zagotavlja proizvajalec Peg Perego. Ima tudi prostorno prikolico, ki zagotavlja še več zabave med igro. Lahko jo enostavno priključite in odklopite.

John Deere Ground Force  Izkoristite praznični popust -10%

 

Različni modeli praktičnih otroških delovnih kombinezonov za vse ljubitelje znamke John Deere. Na voljo v različnih velikostih in barvah - tudi v roza barvi za deklice.

Otroški delovni kombinezoni  Izkoristite praznični popust -10%

Akcija velja do 31. decembra 2021.

* Popust ne velja za igrače Peg Perego

Fotogalerija

Zastopamo le najboljše!