Jesen v našem vrtu in cvetličarni

1.10.2023

Ko začne listje dobivati svoje živahne odtenke rdeče, oranžne in zlate, zrak pa napolni oster jesenski vetrič, je pravi čas, da svoj vrt in dom osvežimo s toplimi in vabljivimi barvami jesenske sezone.

V našem vrtnem centru in cvetličarni smo za vas pripravili navdušujočo jesensko ponudbo, s katero si boste lahko pričarali lepoto jeseni kot še nikoli doslej.

 

Na voljo vam je pisana paleta:
- sadnega in okrasnega drevja,
- spomladi cvetočih čebulnic,
- jesenskih dekoracij in buč,
- sezonskih cvetličnih aranžmajev,
- vrtnarskih pripomočkov in
- vse za Dan spomina na mrtve.

Sadno drevje

V našem vrtnem centru vas bo navdušil osupljiv izbor sadnega in okrasnega drevja za jesensko sajenje. Ognjeni javorji, vednozeleni iglavci, jabolka, hruške in slive! Imamo širok izbor dreves in grmovnic, ki bodo vaš vrt spremenile v dih jemajočo oazo. Ob nakupu sadik vam bomo zagotovili brezplačne nasvete za sajenje in nego, da bodo sadike lepo uspevale vso sezono.


Tisočere čebulice

Za jesensko sajenje spomladi cvetočih čebulnic in na izbiro imamo bogat izbor: Tulipani, narcise, krokusi, modre hrušice in različni alliumi so na voljo po odličnih cenah. Zdaj je pravi čas za nakup in sajenje spomladanskih čebulic, da bo spomladi vaš vrt zasijal v živahnih barvah.


Jesenske dekoracije in buče

Vnesite duh jeseni v svoje prostore z našo kolekcijo jesenskih okraskov. Naše spretne cvetličarke ustvarjajo čudovite unikatne izdelke. Od prazničnih venčkov, zasaditev v posodah in svilenega cvetja imamo vse, kar potrebujete, da v svoj dom vnesete prijeten jesenski ambient.
Jesen pa ne sme miniti brez raznobarvnih okrasnih buč. Izberite si svoje buče za izrezovanje in okrasitev. Sprehodite se tudi po naši Špajzi in poiščite buče za juhe, pite in druge jesenske poslastice.


Sezonski cvetlični aranžmaji

Naši nadarjene cvetličarke so pripravile posebno kolekcijo jesensko navdahnjenih suhih in svilenih aranžmajev. Vsakodnevno pa dobavljamo tudi sveče cvetje, iz katerega vam spretne cvetličarne ustvarijo čudovite šopke za različne priložnosti.


Osnove vrtnarjenja

Založite se z osnovnimi vrtnarskimi pripomočki, od zastirke in zemlje do vrtnega orodja in sezonskih gnojil. Med našimi jesenskimi ponudbami boste našli popuste na številne od teh artiklov, ki vam bodo pomagali pripraviti vaš vrt na prihajajoče hladnejše mesece.

 


Dan spomina na mrtve

Za urejanje grobov smo izbrali različne peske in zemlje za grobove, dopolnili našo ponudbo najrazličnejših parafinskih, oljnih in lesenih sveč ter pripravili različne suhe, svilene in sveže aranžmaje in šopke.

Izkoristite 20% popust na izbrane sveče vse do konca oktobra!

 

 

Veselimo se vašega obiska!

 

Akcijske cene izbranih sveč veljajo do 31. 10. 2023 oz. do odprodaje zalog.

 


 

Vabimo vas tudi, da obiščete našo novo Facebook stran Slogin Vrt in Cvetličarna in postanete njen sledilec, saj boste tako lahko na tekočem glede dogajanja, ponudbe in različnih akcij našega vrtnarskega centra.

Obiščite Facebook stran Slogin vrt in Cvetličarna

Zastopamo le najboljše!